Νέα εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Μήνυμα ζωής, ελπίδας και στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Δημόσιας Υγείας, στο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και στους πάσχοντες συμπολίτες μας στην κρίσιμη μάχη τους με την πανδημία, στέλνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με τη νέα Εβδομάδα εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης γίνεται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” και έχει στόχο να καλύπτει την ανάγκη σε αίμα για κάθε δημότη του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.
Οι αιμοδοσίες θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
• Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 π.μ. – 19:00μ.μ. στο Φίλυρο, στο ΚΑΠΗ Φιλύρου (Πλατεία Φιλύρου),
• Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 π.μ. – 19:00μ.μ. στο Ασβεστοχώρι, στο πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Ασβεστοχωρίου (και για τους κατοίκους της Εξοχής)
• Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 π.μ. – 19:00μ.μ., στην Πυλαία, στο Α΄ ΚΑΠΗ Πυλαίας (Πολυτεχνείου 11, Πυλαία)
• Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 π.μ. – 19:00μ.μ., στο Πανόραμα, στο Δημαρχείο Πανοράματος (Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα)
• Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ώρα 12:00 π.μ. – 19:00μ.μ., στον Χορτιάτη, στην αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης» (Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 102, Χορτιάτης)
Να σημειωθεί ότι θα προηγηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους, ενώ στη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όπως κάθε φορά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες οι οδηγίες και τα προβλεπόμενα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) για την ασφάλεια και προστασία των αιμοδοτών. Επίσης σύμφωνα, με τους κανόνες που όρισε το νοσοκομείο, η προσέλευση θα γίνεται με ελεγχόμενη ροή και θα τηρείται η προβλεπόμενη απόσταση ανά αιμοδότη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ