«ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Ζέρβα ο Δημήτρης Μπουραζάνας

Ακόμη μία υποψηφιότητα ανακοίνωσε σήμερα (29/07) η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Πρόκειται για αυτή του Δημήτρη Μπουραζάνα, που κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ο Δημήτρης Μπουραζάνας υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία επί 35 έτη και αποστρατεύτηκε το 2016 με τον βαθμό του Υποστράτηγου. Το 1991, οπότε αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, τοποθετήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Ο ίδιος διετέλεσε Διοικητής στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας επί επτά έτη, Διευθυντής Δίωξης Ναρκωτικών στη Δ.Α. Θεσσαλονίκης και Διευθυντής στη Διεύθυνση Ασφάλειας και Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, της οποίας διετέλεσε Β’ Αντιπρόεδρος. Είναι Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Θεσσαλών στη Θεσσαλονίκη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης «IPA» Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Υπήρξε επίσης πρώην αναπληρωτής συντονιστής στον Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ