“ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Κ. Ζέρβας: «Η Θεσσαλονίκη του 2023 δεν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη του 2019 – Τέσσερα χρόνια σημαντικής δουλειάς σε κάθε γειτονιά» «Η Θεσσαλονίκη του 2023 δεν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη του 2019. Παρά τις δυσκολίες που διαμόρφωσαν η απλή αναλογική, η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος και ο πληθωρισμός, δεν χάσαμε ούτε μία ημέρα. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν χρόνια δημιουργίας και σημαντικής δουλειάς σε κάθε γειτονιά».

Τα παραπάνω τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρουσιάζοντας χτες (13/09) τους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους της παράταξης στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Η εκδήλωση παρουσίασης μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς έγινε στη ζώνη δίπλα από τα βυζαντινά τείχη, στο κομμάτι όπου μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια σημαντική ανάπλαση με τη δημιουργία ενός πράσινου περιπάτου. Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε σε σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, μεταξύ των οποίων η ολοκληρωμένη παρέμβαση για την αναβάθμιση έντεκα δρόμων

(1. Αθηνάς, 2. Άθωνος, 3. Αλεξ. Παπαδοπούλου, 4. Δώρου, 5. Ελευσίνος, 6. Ευριπίδου, 7. Θεοφίλου, 8. Κλειούς, 9. Μπουμπουλίνας, 10. Παλληκαρίδη και 11. Βύζαντος) στην Άνω Πόλη με σεβασμό στον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής.

Ακόμη ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι η οδός Κλαυθμώνος θα αλλάξει όψη, καθώς εντάχθηκε στο πρόγραμμα αστικής αναζωογόνησης 10 εμπορικών δρόμων, για το οποίο εξασφαλίστηκε συνολική χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης 30 εκατ. ευρώ. «Αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο και φέραμε πάνω από 200 εκατ. ευρώ για έργα σε κάθε γειτονιά. Το τεχνικό πρόγραμμα που υλοποιούμε είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Δήμου Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας. Παρουσιάζοντας έναν μίνι απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν στην περιοχή, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επεμβάσεις για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου, μεταξύ άλλων με ασφαλτοστρώσεις σε Κασσάνδρου, Ηφαιστίωνος, Μούσκου, Ακροπόλεως, στους δρόμους πέριξ της πλατείας Μουσχουντή κ.ά., αλλά και στις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού.

Ο ίδιος, εξάλλου, σημείωσε ότι στον άμεσο προγραμματισμό της δημοτικής αρχής περιλαμβάνονται η δημιουργία πάρκου σκύλων στους Κήπους του Πασά αλλά και η τοποθέτηση των πρώτων υπόγειων κάδων σε δρόμους της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Ειδικά για την καθαριότητα ο κ. Ζέρβας σημείωσε με νόημα ότι «πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερα, αλλά συγχρόνως πρέπει και να συνεργαστούμε -δήμος και πολίτες- ακόμη περισσότερο».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Αγγελίδης Κοσμάς Αθανασιάδης Κωνσταντίνος Αλεξανίδης Αρθούρος Αντωνοπούλου Μαρία Ατματζίδης Χρήστος Βαβάλα Ιωάννα Βάις Ιωάννης Γκότσε Κατερίνα Δεμιροπούλου Αθανασία Καραβάς Χρήστος Καραγιαννόπουλος Πάρις Καραγκούνη Κωνσταντία Καραματίδου Μαγδαληνή Καστώρης Χρήστος Κοτανίδης Θεόδωρος Κύρκος Βασίλειος Λινάρδου Μαρίνα Μακριδάκης Βλάσιος Μασούρας Δημήτρης Νικήτας Ζαφείρης Οικονόμου Παναγιώτα Παπαδοπούλου Αθηνά Παπαδοπούλου Γεωργία Πασχαλίδης Γιώργος Σβάρνας Ευάγγελος Σούρβαλης Δημήτρης Τσαμπάζη Αμαλία

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ