Ν. Ανδρεάδου: Διήμερο γεμάτο συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη – Στο επίκεντρο το μέλλον του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά

Στην Αθήνα βρέθηκε η Δήμαρχος Δήμου Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, για ένα διήμερο γεμάτο συναντήσεις σχετικά με μια σειρά από θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της και επιδιώκει την άμεση επίλυσή τους.
Στο πλαίσιο αυτό, η κα. Ανδρεάδου, πέτυχε όχι μόνο να ικανοποιηθεί το αίτημα της συνέχισης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου στο Λαγκαδά, αλλά να αξιοποιήσει την ευκαιρία της αναμόρφωσης του Δικαστικού Χάρτη της Ελλάδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, και να τεκμηριώσει στον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη και στον υφυπουργό, κ. Μπούγα, ότι πρέπει να το αναβαθμίσουν σε Περιφερειακή Έδρα Πρωτοδικείου, αναλαμβάνοντας την δέσμευση ότι θα φροντίσει για την εξασφάλιση του χώρου στον οποίο θα στεγαστεί.
Η Δήμαρχος Λαγκαδά επισκέφτηκε τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίον συζήτησε θέματα που αφορούν στις υγειονομικές ομάδες που φιλοξενούνται στο Δήμο Λαγκαδά και ζήτησε την συνδρομή του για την αναβάθμισή τους, αλλά και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους, λαμβάνοντας την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει από πλευράς υπουργείου άμεση ανταπόκριση.
Στην συνάντηση που είχε η κα. Ανδρεάδου με την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των έργων του Προγράμματος “Ηλέκτρα”, καθώς επίσης και για το νέο Πρόγραμμα “Απόλλων”, που αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει.
Στον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλη Σπανάκη, η Δήμαρχος Λαγκαδά έθεσε το θέμα της λειτουργικής αναβάθμισης του γραφείου ΕΦΚΑ στο Λαγκαδά και της επάνδρωσής του με το απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του προσωπικό, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι πιο ολοκληρωμένες και να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Την διαβεβαίωση της υφυπουργού Τουρισμού, Έλενας Ράπτη, ότι δεν πρόκειται να ανασταλεί η λειτουργία των Λουτρών Λαγκαδά ούτε να επιβληθούν βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα, έλαβε η κα. Ανδρεάδου. Η Δήμαρχος Λαγκαδά εγγυήθηκε στην κα. Ράπτη ότι η νέα δημοτική αρχή φροντίζει ήδη για την έκδοση όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών, ώστε να εξασφαλιστεί και πάλι το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας.
Τέλος, η κα. Ανδρεάδου βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, τον κ. Δημήτρη Τσιόδρα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ