“Μουσική στο μπαλκόνι” του Πνευματικού Κέντρου Μετεώρων από τη Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου Μελά

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Πολιτισμού σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Μουσική στο μπαλκόνι” της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας Τμήματος Πολιτισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ., στην ταράτσα του Πνευματικού Κέντρου Μετεώρων, οδός Βουλγαροκτόνου με Σκύδρας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση – γιορτή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά  σηματοδοτεί το τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου  για τα τμήματά της (φλογέρες, κρουστά) πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι,  δείχνουν την προοδευτική εξέλιξή τους από  χρόνο σε χρόνο. Γονείς και φίλοι συναντιούνται για να γιορτάσουν μαζί τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  μελωδίες σε σόλο, ντουέτα, τρίο καθώς και από ένα πολυμελές σχήμα  με τους εκπαιδευόμενους σπουδαστές- μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Τέλος  τα μέλη της ομάδας κρουστών Turukutu που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, θα κλείσουν τη βραδιά με τους έντονους ξεσηκωτικούς ρυθμούς τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Πολιτισμού 2313 302-937, 938, 835

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ