Με μεγάλη συμμετοχή και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε μετά από 4 χρόνια το «Δεκάρι του Λαγκαδά»

Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής, το «Δεκάρι του Λαγκαδά», ο αγώνας δρόμου – θεσμός για την πόλη του Λαγκαδά με τον οποίο τιμάται η απελευθέρωση της περιοχής στις 27 Οκτωβρίου του 1912 από τους Τούρκους και στις 27 Οκτωβρίου του 1944 από τους Γερμανούς, πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη συμμετοχή.

Ο αγώνας διοργανώθηκε σε συνεργασία του Δήμου Λαγκαδά με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαγκαδά, αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μικροί και μεγάλοι έλαβαν θέση στην αφετηρία τόσο για τον παραδοσιακό δρόμο των 10 χλμ, όσο και για τη διαδρομή των 5.000 μέτρων, ενώ εκατοντάδες μικρά παιδιά συμμετείχαν με τους γονείς τους στη διαδρομή του ενός χιλιομέτρου.

dekari-lagkada2.jpg

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφει στην πόλη του Λαγκαδά το αγαπημένο Δεκάρι, με το οποίο τιμούμε την απελευθέρωση της περιοχής μας τόσο από τον τουρκικό ζυγό το 1912, όσο και από τους Γερμανούς το 1944. Παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία για την ανάδειξη του δρομικού κινήματος και στην περιοχή του Λαγκαδά, κάτι που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή που είχαμε σήμερα από δρομείς, αλλά και από μικρά παιδιά, τα οποία δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ