Μαζική η συμμετοχή στο 1st Lake Walking στο Φράγμα Θέρμης

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η  «1η Περιπατητική Διαδρομή» – 1st Lake Walking που διοργάνωσε την Κυριακή 28 Μαΐου ο δήμος Θέρμης με τη στήριξη της  ΔΕΠΠΑΘ. Εκατοντάδες άτομα απόλαυσαν μία πανέμορφη διαδρομή 2.500 μέτρων, κατάφυτη από πεύκα και κυπαρίσσια στο Φράγμα Θέρμης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την είσοδο του περιβαλλοντικού πάρκου ΦΟ.Δ.Σ.Α. Μεταξύ όσων συμμετείχαν ήταν και τυφλός με το σκύλο οδηγό του (με το όνομα Φρίντα) από το Κέντρο Σκύλων Οδηγών Ελλάδας, καθώς και τουριστών.

Στόχος της διοργάνωσης  ήταν  η αποσύνδεση από την τεχνολογία και η επανασύνδεση με τη φύση ως μια ψυχική τόνωση και ανανέωση. Η πεζοπορία στη φύση μπορεί να είναι ισχυρό φάρμακο. Μειώνει την ψυχική κόπωση, το στρες και αναγνωρίζεται ως κορυφαία σωματική δραστηριότητα για τη διατήρηση της καλής σωματικής κατάστασης και τη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής υγείας.

Εκατοντάδες, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών» σε μία διαδρομή δίπλα στη λίμνη με σύμμαχο τον καλό καιρό. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και δόθηκαν μετάλλια σε όλους.

Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, καθώς και η αρτιότητα της οργάνωσης προοιωνίζονται ότι το Lake Walking θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια θεσμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Στέλιος Γκιζάρης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γεώργιος Αγγέλου και Νάκης Κοντοπίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέας Μεταλούλης,  ο πρόεδρος της Κοινότητας Περιστεράς Θωμάς Ασλάνης κ.ά.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ