Τσαβλής: “Μας εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω τι έγινε”

Δεν έγιναν εμβολιασμοί εκτός σειράς, κανείς δεν έχασε τη σειρά του. Έγιναν εμβολιασμοι εκτός λίστας ώστε να μην καταστραφούν δόσεις εμβολίων, τονίζει ο πρώην πλέον πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής.  Μιλάει στην WebTV του ΜyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Γιώτα Καραπετρίδου για την υπόθεση των εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, για την οποία βρέθηκε μέσα στη δίνη ενός κυκλώνα, και απαντάει στην πρόταση του Δημάρχουν Θεσσαλονίκης να παραιτηθεί και στη συνέχεια τη διαγραφή του από την παράταξη της διοίκησης.

«Είναι άδικο και χυδαίο να επικαλείται ο δήμαρχος λόγους ηθικής τάξης», αναφέρει και τονίζει πως πριν από τις αποφάσεις της διοίκησης δεν του δόθηκε καν η ευκαιρία να εξηγήσει τι έγινε.  Εξηγεί αναλυτικά τι έγινε εκείνη την ημέρα με τα 20 εμβόλια που είχαν μείνει αδιάθετα και τονίζει πως η πρόταση του κ. Ζέρβα να παραιτηθεί ήταν «ανεδαφική» τον έθιγε και τον αδικούσε και αν το έκανε θα ήταν σαν να παραδέχονταν την ενοχή του.

Ο κ. Τσαβλής καταγγέλει πως οι εξελίξεις ήταν προδιαγεγραμμένες. «Μου έδωσε την εντύπωση πως ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Θα ήταν πιο έντιμο να μου πει ότι διαφωνώ μαζί σου, θέλω να παραιτηθείς», σημειώνει και μεταφέρει τις σκέψεις του πως «κάτι κρύβεται, κάποιοι ήθελαν την απομάκρυνσή μου και τον έπεισαν σιγα-σιγά».

«Βιάστηκαν να μας δικάσουν και καταδικάσουν. Με συνοπτικές διαδικασίες έγινε η εκτέλεση δύο ανθρώπων» αναφέρει ο κ. Τσαβλής υπενθυμίζοντας πως «στάθηκα στο πλευρό του Ζέρβα όταν του έδιναν 1.5-2%, η συμπεριφορά του με απογοήτευσε πολύ».

Σημειώνει πως πλεόν ως δημοτικός σύμβουλος θα στηρίζει τα θέματα που κρίνει πως είναι προς το συμφέρον των πολιτών.

Ο Δ. Τσαβλής στο MyPortal.gr (vid): Η απομάκρυνσή μου ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Έψαχναν μια αφορμή

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ