Ματθαίος Αμπατζίδης για τη δημοτική Αστυνομία στην Καλαμαριά: “Ο δήμαρχος πανηγυρίζει για το αυτονόητο”

Σχολιάζοντας την απόφαση για επανασύσταση της δημοτικής Αστυνομίας στην Καλαμαριά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλαμαριά Πρωταγωνίστρια και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Ματθαίος Αμπατζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν αμφισβητεί κανείς πως η επανασύσταση της δημοτικής Αστυνομίας στην Καλαμαριά είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Τα 15 πρώτα στελέχη της θα συμβάλουν καταλυτικά ώστε να περιοριστεί η άναρχη στάθμευση στους δρόμους της πόλης μας, να λυθούν θέματα της καθημερινότητας, προς όφελος τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των πολιτών.

 Ήταν ντροπή και όνειδος για ένα δήμο όπως αυτός της Καλαμαριάς να στερείται των υπηρεσιών της δημοτικής Αστυνομίας.

 Mε την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 1.264 ένστολων έχουμε την ενίσχυση ή επανασύσταση της δημοτικής Αστυνομίας σε ΟΛΟΥΣ τους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το πλαίσιο, γιατί ακριβώς πανηγυρίζει ο κύριος Δαρδαμανέλης; Για το αυτονόητο, πως η Καλαμαριά δεν είναι ο μόνος δήμος που έμεινε εκτός νυμφώνος;

 

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία του νυν δημάρχου να δείξει έργο, να αποδείξει πως η θητεία του δεν χαρακτηρίστηκε από το απόλυτο τίποτα. Δυστυχώς για τον ίδιο και κυρίως για την Καλαμαριά με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν μπορείς να διαγράψεις την πραγματικότητα.»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ