Λύση στο θέμα της λειτουργίας του ΚΔΑΠ-μεΑ ανακοίνωσε ο Αγγελούδης

Την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε πέρυσι, όταν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)-μεΑ του δήμου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί επί της οδού Κωλέττη, κρίθηκε ακατάλληλο, ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης. Η δομή ΚΔΑΠ-μεΑ προσωρινά θα συνεχίσει να λειτουργεί στον χώρο της Κωλέττη, έπειτα από σχετική δικαστική απόφαση. Ήδη η διοίκηση του Στέλιου Αγγελούδη έχει αναζητήσει νέους χώρους, ώστε η δομή να μεταφερθεί σε κατάλληλο χώρο.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Αγγελούδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το ΚΔΑΠ-μεΑ πιθανότατα θα μεταφερθεί σε χώρο της ΧΑΝΘ, μετά από την ολοκλήρωση του αναγκαίου ελέγχου λειτουργικότητας και καταλληλότητας. Εναλλακτικά, εξετάζεται ακόμη ένας χώρος, τον οποίο ο δήμος Θεσσαλονίκης μπορεί να εκμισθώσει από το Παπάφειο.

Υπενθυμίζεται ότι το κτίριο της οδού Κωλέττη έχει κριθεί ακατάλληλο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς μεταξύ άλλων δεν διαθέτει ανεξάρτητη πρόσβαση και δεν πληρούνται οι όροι τους οποίους θέτει ο νόμος για τη φιλοξενία ατόμων με αναπηρίες.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ