Κλαδί δέντρου τραυμάτισε αντιδήμαρχο ενώ έτρωγε σε ταβέρνα (φωτο)

Από τύχη γλίτωσε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εθελοντισμού του Δήμου Μυτιλήνης, Δήμητρα Αλεξανδρή η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη όταν το κλαδί ενός δέντρου έσπασε και έπεσε πάνω της την ώρα, που έτρωγε μαζί με τον σύζυγό της δικηγόρο Θέμη Κεφάλα και οικογενειακούς φίλους σε ταβέρνα στο Πέραμα της Γέρας.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 περίπου το βράδυ του Σαββάτου, όταν την ώρα που ετοιμαζόταν η παρέα να αναχωρήσει το κλαδί του δέντρου έσπασε παγιδεύοντας την κ. Δήμητρα Αλεξανδρή. Ειδοποιήθηκε ο ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να την απεγκλωβίσει. Με την βοήθεια των παρευρισκομένων απεγκλωβίστηκε πριν φθάσει η Πυροσβεστική και αμέσως διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη έως τη Δευτέρα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε κάκωση στην σπονδυλική στήλη, καθώς δύο σπόνδυλοι έχουν ραγίσει, ενώ φέρει μώλωπες στο κεφάλι και σε σημεία του σώματός της. Παραμένει στο σπίτι της σε ακινησία όπως της συνέστησαν οι γιατροί του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό επανέρχεται και πάλι προς συζήτηση το ζήτημα του κλαδέματος των δέντρων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ