Καλοκαιρινές γιορτές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Καλαμαριάς

Με χαρούμενη διάθεση και ατελείωτα παιχνίδια υποδέχονται το καλοκαίρι παιδιά και δασκάλες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Χθες τα βρέφη του Γ’ βρεφονηπιακού σταθμού συναντήθηκαν με την ομάδα messy play του πολυχώρου ΨΥΧΟΛΟ-ΥΓΕΙΑ και έπαιξαν όλοι μαζί με νερό, πηλό, αλεύρι και χρώματα, διασκέδασαν και εξασκήθηκαν στην διαμοιρασμένη προσοχή, τον οπτικο-κινητικό συντονισμό, την καλλιτεχνία, τις αισθητηριακές δεξιότητες και την ανακαλυπτική μάθηση.

«Οι εξέλιξη των βρεφών και των νηπίων είναι εντυπωσιακές! Αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά και θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται από τις δασκάλες, που με τόση αγάπη αγκαλιάζουν τα παιδιά μας. Οι γιορτές που έχουμε οργανώσει με το Προσωπικό Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας, το οποίο ευχαριστώ για όσα έχει κάνει, στοχεύουν στο να περάσουν όμορφα τα παιδιά, να συμμετάσχουν σε περισσότερες δράσεις και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες όμορφες αναμνήσεις από το πρώτο τους σχολείο»! τονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

Τετάρτη 31/5/2023

Παιδικός Σταθμός Αριστοτέλης Α  (Κολοτούρου 14)

Η καλοκαιρινή εκδήλωση του σταθμού θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 5.30΄μ.μ και θα παρουσιαστεί  το θεατρικό « Ο μικρός Πρίγκιπας». Στη συνέχεια, στις 7.00΄ μ.μ, θα πραγματοποιηθούν μουσικοκινητικά δρώμενα από τα νήπια των υπόλοιπων τμημάτων καθώς και εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια κι άλλες δράσεις

Παρασκευή 2/6/2023

Δ’ ΒΡΕΦΙΚΟΣ (Ερατύρας&Αντιγόνης)

Το πρωί στις 10 π.μ. τα βρέφη  του Δ’ βρεφονηπιακού σταθμού θα συμμετέχουν στο εργαστήρι «Ελάτε να γίνουμε όλοι παιδιά»

Τετάρτη 7/6/2023

Παιδικός Σταθμός Αριστοτέλης Β (Κολοτούρου 14)

Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους γιορτή το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. με τη θεατρική παράσταση « Πετρελαιοκηλίδα S.O.S. Είμαι υπεύθυνος για το περιβάλλον» και θα συνεχίσουν με εργαστήρια καλοκαιρινών κατασκευών και μουσικοκινητικών δρώμενων, αφιερωμένα στο περιβάλλον, στις 7.00 μ.μ.

Πέμπτη 8/6/2023

Παιδικός Σταθμός Μπίλλειος Στέγη Νηπίων(Λευκωσίας & Χαλκηδώνος)

Οι εκδηλώσεις του παιδικού σταθμού θα ξεκινήσουν το απόγευμα στις 6.00 μ.μ με την παράσταση των μικρών νηπίων με τίτλο «Φίλοι για Πάντα!» Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε στις 7.00 μ.μ το έργο « Μύρισε … καλοκαίρι!»

Παρασκευή 9/6/2023

Α’ Παιδικός Σταθμός (Χειμωνίδου & Παπακυρίτση)

Ο A΄παιδικός σταθμός  θα παρουσιάσει το απόγευμα στις 7.00 μ.μ   την παράσταση   « ‘Ελλα & Άλλυ Είσαι δυνατή»

ΔΕΥΤΈΡΑ 12/6/2023

Β’ Παιδικός Σταθμός (Αμισού & Ριζούντος)

Tα δυο μικρά τμήματα του παιδικού σταθμού σας προσκαλούν στο αποχαιρετιστήριο εργαστήρι στις 10π.μ στην αυλή του σχολείου με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Τετάρτη 14/6/2023

Β’ Παιδικός Σταθμός (Αμισού & Ριζούντος)

Tα δυο μεγάλα τμήματα του παιδικού σταθμού παιδικού σταθμού θα παρουσιάσουν την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες» στις 7μ.μ στην αυλή του σχολείου

                                                Πέμπτη 15/6/2023

Παιδικός Σταθμός Μπίλλειος Στέγη Νηπίων (Λευκωσίας & Χαλκηδώνος)

Τα παιδιά της Μπιλλείου Στέγης θα παρουσιάσουν στις 6.00 μ.μ. την παράσταση «Ταξίδι στην Ελλάδα!» Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του παιδικού σταθμού θα τελειώσουν στις 7.30 μ.μ. με το έργο «Εδώ… Λιλιπούπολη!»

                                                 

                                           Παρασκευή 16/6/2023

Παιδικός Σταθμός Φοίνικα ( Εθν.Αντίστασης & Ικάρων)

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού του Φοίνικα θα παρουσιάσουν, το πρώτο τμήμα το πρωί στις  10.30  π.μ και το δεύτερο τμήμα  στις 11.30 π.μ την παράσταση « Με του ονείρου το καράβι…στου ουράνιου τόξου την άκρη»

                                      Πέμπτη 22/6/2023

Παιδικός Σταθμός Βότση (Ζηργάνου & Ερυθρού Σταυρού)

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών θα κλείσουν με τα παιδιά του παιδικού σταθμού Βότση που θα παρουσιάσουν: το μεγάλο τμήμα στις 5:30μ.μ. το θεατρικό «Η νόστιμη πετρόσουπα» και το μικρό στις 7.00 μ.μ. τη δραστηριότητα «Ένα καράβι τα όνειρά μας…για έναν πιο όμορφο κόσμο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ