Καλαμαριά: Αντίδραση Δαρδαμανέλη για την μαρίνα Αρετσούς

Την έντονη δυσαρέσκεια της Διοίκησης του Δήμου Καλαμαριάς έχει προκαλέσει η κίνηση από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την Μαρίνα της Αρετσούς, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η έγκριση της ΣΜΠΕ, ώστε να γνωρίζει τι έχει γίνει αποδεκτό από τα όσα ζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς, με την Αριθμ. 122/2020 Απόφασή του.

«Δεν είμαστε αντίθετοι στην αξιοποίηση της Μαρίνας στην οποία σαφώς θα επιτρέπεται η ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε όλους.  Ωστόσο αυτό θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει υπό προϋποθέσεις. Εμμένουμε στις θέσεις μας, οι οποίες αναφέρονται στη δημιουργία χώρων αναψυχής που θα οδηγήσουν τον κόσμο στην Καλαμαριά, σε μία ήπια δόμηση, στην  ολοκλήρωση του Αλιευτικού καταφυγίου, αλλά και στην παραχώρηση της πλαζ Αρετσούς» τόνισε ο δήμαρχος Καλαμαριάς.

Ο κ. Δαρδαμανέλης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί μία Καλαμαριά, στην οποία η επαφή με την θάλασσα δε θα αποτελεί σημείο επαφής και αναφοράς για τους κατοίκους  της και δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει το καλύτερο για τον Δήμο του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ