Καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη από τον Δήμο Παύλου Μελά

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 3ης ΥΠΕ, η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής-Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρες 09.00-15.00, στην Πλατεία Ελευθερίας – Άνω Ηλιούπολη.

Οι νοσηλευτές που εξειδικεύονται στη Νοσηλευτική Ειδικότητα «Δημόσιας Υγείας/Κοινοτικής Νοσηλευτικής» από όλες τις περιφερειακές ενότητες της 3ης ΥΠΕ, έχουν αναλάβει την ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ με ενημέρωση (διανομή φυλλαδίων) σχετικά με τους τύπους του Σακχαρώδη Διαβήτη, διατροφική εκπαίδευση και μετρήσεις γλυκόζης αίματος.

Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα του διαβήτη. Σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής. Η παγκόσμια Ημέρα για το διαβήτη χρησιμεύει ως μια σημαντική υπενθύμιση ότι η συχνότητα εμφάνισης και ο επιπολασμός της νόσου αυξάνονται παγκοσμίως και αυτό θα συνεχιστεί εκτός αν ληφθεί άμεσα δράση.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Φαρμακείο «Γεωργόπουλος  Δημήτριος» , Δωδεκανήσου- Θεσσαλονίκη, τις εταιρείες «Sigma Marketing» και Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος «SIGN ART».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ