Κ. Ζέρβας: Το καρκίνωμα της οπαδικής βίας θα ξεριζωθεί

«Το καρκίνωμα της οπαδικής βίας θα ξεριζωθεί», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, με αφορμή την επίθεση σε βάρος φιλάθλων του Ηρακλή, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, αλλά και τη βόμβα μολότοφ που πέταξαν άγνωστοι στο τμήμα πυγμαχίας του Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Εδώ, στην πόλη που θρήνησε μόλις πέρυσι τον Άλκη και πιο παλιά τον Τόσκο, τον Νάσο, δεν υπάρχει χώρος για βία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας στην κεντρική τοποθέτησή του στην αποψινή (03/04) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας: «Η οπαδική βία δεν έχει καμία θέση. Ας το καταλάβουν καλά οι δράστες και όσοι τους ανέχονται».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάλεσε τις αστυνομικές αρχές «να είναι αμείλικτες, να εντοπίσουν τους δράστες και με τη γενικότερη παρουσία τους να διασφαλίσουν την κοινωνική ειρήνη και τη σωματική ακεραιότητα».

«Η Θεσσαλονίκη διψά για νίκες, για διακρίσεις, για πρωταθλήματα, για ανάδειξη των νέων ταλέντων της. Είναι πόλη του αθλητισμού και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν το περιθώριο να την κρατά δέσμια της βίας. Το μέλλον μας είναι στα καινούρια γήπεδα, στις υποδομές, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στα γηπεδάκια σε κάθε γειτονιά -όχι στους χούλιγκανς, στους ανεγκέφαλους και τους ροπαλοφόρους», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο κ. Ζέρβας έκανε ξεχωριστή αναφορά και στο ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού, τονίζοντας ότι το μπούλινγκ δεν χωρά σε κανένα σχολείο, σε καμία γειτονιά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ