Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για παρουσία εκλεγμένων της Ομογένειας στην Κεντρική Μακεδονία

 

Για την σπουδαιότητα της παρουσίας αντιπροσωπείας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως είπε είναι πρώτη φορά που η αντιπροσωπεία βγαίνει εκτός Αθηνών, μίλησε στο «Άναψε Φλας» (παραγωγής myprotal.gr) του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 99,4 fm ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

«Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία» ανέφερε ο κ. Καϊτεζίδης συμπληρώνοντας πως το ελληνικό στοιχείο βρίσκεται σε ολόκληρο τον κόσμο. «Από την Αμερική μέχρι την Κένυα έχουμε Έλληνες ομογενείς εκλεγμένους» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ανταλλαγή απόψεων ήταν χρήσιμη, καθώς τέθηκαν οι βάσεις για συνεργασία σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και του εξωτερικού.

«Μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από τέτοιες συναντήσεις» είπε ο κ. Καϊτεζίδης.

Αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο στο Πανόραμα δήλωσε: «Με την παρουσία της ενθάρρυνε τα παιδιά στα οποία υποκλινόμαστε όλοι, παιδιά που δίνουν έναν αγώνα ζωής. Εντυπωσιάστηκε και η ίδια από τον αγώνα αυτόν των παιδιών».

Σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει την κ. Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο κ. Καϊτεζίδης αναφέρθηκε επίσης στο ενδιαφέρον της κ. Σακελλαροπούλου για τις δράσεις στήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ