Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο Greek tourism & gastronomy workshop στην Πολωνία!

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο GREEK – POLISH TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOP στη Βαρσοβία,  στις 13 Δεκεμβρίου 2022, με στόχο την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού και γαστρονομικού προορισμού στην αγορά της Πολωνίας.

Περισσότεροι από 70 tour operators, travelagents, δημοσιογράφοι και ειδικοί του τουρισμού από την Πολωνική αγορά, βρέθηκαν στο workshop.

Με πολλούς από αυτούς πραγματοποιήθηκα Β2Β συναντήσεις, στις οποίες έδειξαν ενδιαφέρον για την ιστορία, τον πολιτισμό τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης καθώς και για τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στον εναλλακτικό τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν προωθητικό υλικό της Θεσσαλονίκης (ηλεκτρονικό και έντυπο) που δημιούργησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πολωνική γλώσσα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο ΟΤΘ πήρε μέρος στο raffle draw, προσφέροντας 2 διήμερες διανυκτερεύσεις

 

Αξίζει να σημειωθεί πως Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του εισερχόμενου τουρισμού από την Πολωνία και έχει την 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 38,5 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε:

Η Πολωνία  ανήκει στις χώρες με τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης της επικοινωνιακής στρατηγικής για την προβολή της Θεσσαλονίκης, είναι «η συνέχεια» στοχευμένων δράσεων στην Πολωνική  στην τουριστική αγορά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ