Η Καλαμαριά εντάχθηκε στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Επίσημο συνδρομητικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι ο Δήμος Καλαμαριάς, μετά και την υπογραφή του Δημάρχου, Γιάννη Δαρδαμανέλη, με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και  Πρόεδρο του Οργανισμού, Βούλα Πατουλίδου.

«Στο κομμάτι του Τουρισμού έχουμε να αναδείξουμε κάτι πολύ δυνατό, που βασίζεται στο τρίπτυχο, ιστορικότητα, τοπίο και άνθρωποι της Καλαμαριάς. Καταφέρνουμε μέσα από την πολύ καλή σχέση που έχουμε δημιουργήσει, να συμπράττουμε, ο Ο.Τ.Θ με δήμους αλλά και με άλλους φορείς, ώστε να αναδείξουμε πολλά θέματα, όπως το ‘22 για την Καλαμαριά, μία χρονιά μνήμης που έχουμε χρέος, αλλά και ανάγκη να τιμήσουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε το ποιοι είμαστε από που ξεκινήσαμε, που πηγαίνουμε και να καταφέρουμε μέσα από τέτοιες συνεργασίες  να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο» επεσήμανε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

«Η φετινή χρονιά είναι, το ’22 είναι πολύ σημαντική, που στην Καλαμαριά θα σηματοδοτήσει κάτι παραπάνω από εκδηλώσεις, τις οποίες προφανώς σαν Οργανισμός, όχι απλά θα αναδείξουμε, αλλά θα σπρώξουμε και πολύ περεταίρω, γιατί την ψυχή μας τιμούμε όλοι, την ψυχή μας καταθέτουμε, δε θα είμαστε εσαεί σ’ αυτές τις θέσεις, αλλά για όσο θα είμαστε εγώ βάζω υπογραφή, ότι θα επιδιώκω τη συνεργασία  για το καλύτερο του τόπου»δήλωσε η κα Πατουλίδου.

Η Καλαμαριά λοιπόν βρίσκεται υπό την ομπρέλα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας πια στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης, που αναμένεται να την τονώσουν οικονομικά.

Στη  συνάντηση παραβρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικολέττου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ