Γιάννης Τόσκας – Χρήστος Χατζηγεωργίου: Η δουλειά τώρα ξεκινάει – Θέλουμε να φτάσουμε στα 350 λεωφορεία στους δρόμους

Του Βαγγέλη Παπαντώνη

Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το φλέγον ζήτημα του FlyOver τοποθετήθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας και ο  διευθυντής Ανάπτυξης του ΟΑΣΘ, Χρήστος Χατζηγεωργίου.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε στις 4 νέες γραμμές λεωφορείων που κυκλοφορούν τις ώρες αιχμής και εξυπηρετούν 20.000 επιβάτες. Τόνισε πως “Η δουλειά τώρα ξεκινάει” και πως “θα προχωρήσουν θέματα με τις αρμοδιότητες που μας έδωσε ο κ. Ταχιάος για να κερδιθεί χρόνος ώστε να έχει η πόλη σε λίγα χρόνια και flyover και καλύτερη κυκλοφορία”.

Από την άλλη ο διευθυντής Ανάπτυξης του ΟΑΣΘ, Χρήστος Χατζηγεωργίου έκανε λόγο για το σημαντικό πρόβλημα που είχε ο ΟΑΣΘ με την έλλειψη οδηγών και μέσω ΑΣΕΠ καλυφθήκαν 150 θέσεις οδηγών με τους 140 να έχουν πιάσει τιμόνι.  και ότι “Πλέον δρομολογούμε σε ημερήσια βάση 300 λεωφορεία”.

Όσον αφορά τα λεωφορεία που θα φτάσουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους αλλά και αυτά που αναμενεται να έρθουν τους επόμενους μήνες  ώστε να ενισχυθεί ο στόλος του ΟΑΣΘ είπε πως “Θέλουμε να φτάσουμε στα 350 λεωφορεία” και ότι “Στο τέλος της άνοιξης θα έχουμε και 110 ηλεκτρικά λεωφορεία καινούργια, άρα θα έχουμε διαθεσιμότητα”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ