Ευχές στο Δημαρχείο δέχθηκε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης – Τί είπε στις πρώτες του δηλώσεις (βίντεο)

 

Στ. Αγγελούδης: Καλώ όλους τους πολίτες σε μια συμμαχία ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη

Της Βαρβάρας Ζούκα

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες σε μια συμμαχία ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη απηύθυνε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος σήμερα το πρωί εγκαταστάθηκε κι επίσημα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

“Νέα χρονιά, νέα μέρα, νέο ξεκίνημα για τη Θεσσαλονίκη μας. Με σεβασμό στους πολίτες, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά ξεκινάμε. Ξεκινάμε, γιατί αυτή η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα. Προσκαλώ τους πολίτες -όλους, όπου κι αν ανήκουν, ό,τι κι αν πιστεύουν- σε μια συμμαχία ευθύνης για την πόλη. Ένα νέο ξεκίνημα ευθύνης, νέο ξεκίνημα διεκδίκησης και δουλειάς”, είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Με την ευχή “όλοι οι Θεσσαλονικείς να είναι υγιείς, χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι”, ο κ. Αγγελούδης δήλωσε ότι αισθάνεται το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει. “Από σήμερα πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ολιγωρία. Θα δουλέψουμε με όλους τους κατοίκους, με όλους τους ανθρώπους, για να λύσουμε τα προβλήματα. Η πόλη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτό που είναι σήμερα. Θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια των πολιτών και του Θεού θα κάνουμε πράξη όλα αυτά τα οποία έχουμε έρθει να κάνουμε. Ο δήμαρχος δεν είναι πολιτική. Ο δήμαρχος είναι δουλειά”, τόνισε ο κ. Αγγελούδης.

Πρώτη σύσκεψη για την καθαριότητα

Αύριο το πρωί, μετά τις δημαιρεσίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την καθαριότητα. “Ήδη ξεκινούμε αύριο με μια μεγάλη συνάντηση για τον τομέα της καθαριότητας. Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουμε. Εκεί πονάει η Θεσσαλονίκη. Κι εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο πλέον με τους εργαζόμενους θα καθίσουμε βήμα – βήμα να δούμε πώς θα υλοποιήσουμε. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Στον τομέα αυτό η πόλη είναι στην κατάσταση που όλοι ξέρουμε πως είναι. Επομένως δεν υπάρχουν περιθώρια για οποιαδήποτε καθυστέρηση”, σημείωσε ο κ. Αγγελούδης. Ανοιχτό σε όλο τον κόσμο το δημαρχείο Ανοικτό σε όλον τον κόσμο παρέμεινε σήμερα το πρωί το δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατά την πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή του Στέλιου Αγγελούδη.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αντάλλαξε ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με εργαζόμενους, αντιδημάρχους και συνεργάτες του και απλούς πολίτες που τον επισκέφθηκαν στο δημαρχείο.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελούδης είχε παραστεί στη δοξολογία στον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Δείτε την δήλωση του κ. Αγγελούδη:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ