Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής από την ΠΚΜ- Και συντήρηση 45 χλμ οδικού δικτύου στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών

Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τον κόμβο Κ13 έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 8.30 – 18.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης πραγματοποιούνται από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα 45 χλμ οδικού δικτύου στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών.

Όπως αναφέρει ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας για τα έργα που πραγματοποιούνται “κορυφαία μας προτεραιότητα οι ασφαλείς μετακινήσεις για όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κεντρικής Μακεδονίας”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ