Έργα συντήρησης στη νέα παραλία για πρώτη φορά μετά την ανάπλασή της

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έργα συντήρησης στη νέα παραλία για πρώτη φορά μετά την ανάπλασή της – Με τη βαφή του ξύλινου ντεκ συνεχίζονται οι παρεμβάσεις

Με αναβαθμισμένη εικόνα αποδίδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης τη νέα παραλία, όπου για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση του εμβληματικού έργου της ανάπλασής της βρίσκονται σε εξέλιξη με μέριμνα της Διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα παρεμβάσεις επισκευής και συντήρησης.
Τα έργα συντήρησης στη νέα παραλία συνεχίζονται αυτές τις ημέρες με τη βαφή του ξύλινου ντεκ. Σήμερα τα συνεργεία ήταν εγκατεστημένα στο ύψος της νέας παραλίας όπου βρίσκεται αγκυροβολημένο το ιστορικό αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού «ΒΕΛΟΣ».
Στο πλαίσιο του έργου συντήρησης της νέας παραλίας ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά μεταξύ άλλων στην αποκατάσταση και στην αναβάθμιση του φωτισμού, στην αντιμετώπιση προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει από φθορές αλλά και βανδαλισμούς που σημειώθηκαν κατά καιρούς αλλά και σε εργασίες για την αναβάθμιση του πρασίνου. Θα ακολουθήσουν εκτεταμένες παρεμβάσεις για την επισκευή των σιντριβανιών της νέας παραλίας, ορισμένα εκ των οποίων δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ.
Η μεγάλη εργολαβία για τη συντήρηση της νέας παραλίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποτέλεσε προσωπική δέσμευση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα από την έναρξη της θητείας του.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ