Έρευνα στο Δήμο Καλαμαριάς – Τι ζητούν οι πολίτες

Περισσότερη ένταση στον τομέα της καθαριότητα ζητούν κατά προτεραιότητα από το δήμο τους οι κάτοικοι της Καλαμαριάς, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Interview για το ota365.gr

Ερωτώμενοι σε ανοικτού τύπου ερώτηση για το τι λείπει από το Δήμου, απαντούν πλειοψηφικά η καθαριότητα, η στάθμευση, το πράσινο, οι δημόσιοι χώροι αλλά και μέριμνα για την περιοχή του Φοίνικα.

Οι κάτοικοι της Καλαμαριάς εμφανίζονται λίγο/καθόλου ικανοποιημένοι σε ποσοστό 72% από τις ευκαιρίες για εργασία στην περιοχή τους, από τις συγκοινωνίες (66%), από τη μέριμνα για τα αδέσποτα (66%) και την καθαριότητα (62%).  Αντίθετα εμφανίζονται πολύ/αρκετά ικανοποιημένοι, σε ποσοστό 76%, από τα θέματα που αφορούν τη σχολική στέγη.

 

Ζητούν από τη δημοτική τους αρχή να δώσει προτεραιότητα στην προώθηση έργων υποδομής, σε ποσοστό 60%, στην καθαριότητα (52%) και στη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών (34%).

To 76% των κατοίκων της Καλαμαριάς δηλώνει ότι του αρέσει που ζει εκεί οι περισσότεροι εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες: το 64% δηλώνει ικανοποιημένοι σε αντίθεση με το 16% που δηλώνει πως δεν έμεινε ικανοποιημένο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ