Επίσκεψη υπ. δημάρχου Παύλου Μελά, Γ. Λίλτση στον τερματικό σταθμό ΟΑΣΘ στα Μετέωρα – Συζήτηση με τους εργαζόμενους

Κλιμάκιο της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λίλτση και αποτελούμενο από δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού επισκέφτηκε τον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην περιοχή των Μετεώρων και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους σε συνθήκες καύσωνα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον υπό κατασκευή νέο κόμβο στο ΔΑΚ Πολίχνης, όπου οι ίδιοι εντοπίζουν προβλήματα και δυσκολίες κατά την είσοδο και την έξοδο των οχημάτων στον τερματικό σταθμό μέσω του εν λόγω κόμβου.

«Ακούσαμε τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, τους ανθρώπους εκείνους που εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες πολλές φορές για να μετακινούν το επιβατικό κοινό. Τα προβλήματα του ΟΑΣΘ είναι διαχρονικά και γνωστά στο ευρύ κοινό. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχουν επιλυθεί με αποτέλεσμα ο κόσμος να ταλαιπωρείται στις στάσεις. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ να εκπονήσει έναν επικαιροποιημένο σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιβατών και των εργαζομένων. Επίσης, θα πρέπει να γίνει ανασχεδιασμός των δρομολογίων και να δοθεί έμφαση στην δυτική πλευρά της πόλης και ειδικότερα στο δήμο Παύλου Μελά. Υπάρχουν περιοχές του δήμου μας που δεν ενώνονται με κάποιο λεωφορείο, κάτι που καθιστά δύσκολη, αδύνατη και πολύωρη την μετακίνηση πολλών συμπολιτών μας. Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε για τα τεχνικά ζητήματα που κατέγραψαν οι εργαζόμενοι στον υπό κατασκευή νέο κόμβο στο ΔΑΚ Πολίχνης και ειδικότερα κατά την είσοδο και την έξοδο των λεωφορείων στον τερματικό σταθμό Μετεώρων. Προφανώς και οι όποιοι λάθος σχεδιασμοί που δημιουργούν τα προβλήματα θα πρέπει να διορθωθούν με πρωτοβουλία της Διοίκησης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Λίλτσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ