Εορταστικά πακέτα και ευχές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

Η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε το Κοινωνικό Παντοπωλείο -Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά. Ο χώρος στολίστηκε από τα στελέχη της δομής και τις ζωγραφιές των παιδιών των ωφελούμενων και δημιουργήθηκε έτσι η μαγική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων που προάγει την αλληλεγγύη και την προσφορά, για άλλη μια χρονιά, ανέλαβε την πρωτοβουλία και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, οι ωφελούμενες οικογένειες του Παντοπωλείου παρέλαβαν μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα με μουσική και κεράσματα, εκτός από το καθορισμένο δέμα του μήνα, ένα εορταστικό πακέτο με προϊόντα και αγαθά για να στρώσουν το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης που επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά των ωφελούμενων, υπενθυμίζοντας με τον πλέον γιορτινό τρόπο ότι τα Χριστούγεννα πάντα θα είναι στην καρδιά ως η λαμπερή γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου εύχονται:

«Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει.»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ