Ενοικίαση αποθήκης: Μισθωτήριο: Λίστα Ελέγχου

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, πριν βρείτε μία Αποθήκη για επαγγελματίες, είναι να είστε ευχαριστημένοι με το ενοίκιο και το συνολικό μηνιαίο κόστος.

Αποφασίσατε ότι χρειάζεστε μια αποθήκη για την επιχείρησή σας, πριν προβείτε στην ενοικίασή της χρησιμοποιείστε την παρακάτω λίστα:

1. Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράψω και περιλαμβάνει η μίσθωση τυχόν επιλογές διακοπής;

Συζητήσετε με τον ιδιοκτήτη για πόσο καιρό αναμένεται να υπογράψετε. Ελέγξτε εάν μπορεί να επιλεγεί μια επιλογή διακοπής.

2. Για ποιες επισκευές και συντήρηση θα είμαι υπεύθυνος; Υπάρχει χρέωση υπηρεσιών ή συντήρησης και τι περιλαμβάνει;

Συζητήστε τις επισκευές και τη συντήρηση για τις οποίες θα είστε υπεύθυνοι – η ανάληψη νέου χώρου σημαίνει την ανάληψη κάποιων νέων ευθυνών. Βεβαιωθείτε επίσης ότι έχετε συζητήσει αν υπάρχουν τέλη εξυπηρέτησης ή συντήρησης και τι περιλαμβάνουν.

3. Ποιες παροχές κοινής ωφέλειας διαθέτει;

Οι ιδιοκτήτες μπορεί να παρέχουν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, όπως φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, όμως αυτό δεν είναι δεδομένο – το λιγότερο ιδανικό σενάριο είναι να μπείτε στον χώρο, αλλά να μην είστε σε θέση να τον χρησιμοποιήσετε άμεσα.

4. Τι χώρο νοικιάζω και περιλαμβάνει καθορισμένους χώρους στάθμευσης ή/και αυλές;

Όταν επισκεφθείτε το χώρο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει ποιος χώρος είναι δικός σας και ποια πρόσβαση θα έχετε σε καθορισμένους χώρους στάθμευσης ή/και αυλής. Ορισμένοι χώροι μπορεί επίσης να έχουν περιορισμούς ως προς το πότε είναι δυνατή η πρόσβαση στο χώρο.

5. Πόσο γρήγορα μπορώ να μετακομίσω;

Η αναζήτηση νέου χώρου για εσάς και την επιχείρησή σας είναι μια συναρπαστική διαδικασία και, ιδανικά, θα θέλατε να πάρετε τα κλειδιά το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, φροντίστε να επιβεβαιώσετε με τον ιδιοκτήτη σας την ημερομηνία που θα μπορείτε να μετακομίσετε, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τυχόν διαταραχές στην επιχείρησή σας

6. Ποιο είναι το συνολικό μηνιαίο κόστος (δηλ. ενοίκιο + ποσοστά + χρέωση υπηρεσιών/συντήρησης + ασφάλιση + προκαταβολή);

Εάν σκοπεύετε να νοικιάσετε το χώρο σας μακροπρόθεσμα, συζητήστε με τον νέο σας ιδιοκτήτη εάν είναι πιθανή η αύξηση του ενοικίου στο μέλλον. Η υπηρεσία Storage24.gr σας παρέχει αποθήκες προς ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ