Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν ενεργό και δραστήριο φορέα πολιτισμού, παρέχοντας ποιοτικό, πνευματικό και πολιτιστικό έργο καθώς και ποικιλία πνευματικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων στο κοινό  της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό κάθε σχολική χρονιά πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα (δείτε τα αναλυτικά) για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα οποία  στηρίζουν Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς.

Οι μαθητές μέσα από καινοτόμες μεθόδους και επιστημονικά εργαλεία,  μπορούν να ασκήσουν την κριτική τους σκέψη και τη δημιουργικότητα τους προκειμένου να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να απαντούν  στις ανησυχίες τους και τα ερωτήματά τους.

Τα σχολεία μπορούν και φέτος (Οκτώβριος 2023– Μάιος 2024) να συμμετέχουν δωρεάν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, κατά τις πρωινές ώρες (09.00π.μ-12.00μ.μ), δηλώνοντας από πριν τη συμμετοχή τους, για την καλύτερη οργάνωση των επισκέψεών τους.

Η συμμετοχή τους θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη υπάλληλο:
Ζωή  Πρόζου,  καθημερινά 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.,  στα  τηλέφωνα  2313318689.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν από τις 27/09/2023 και θα στέλνονται στο email z.prozou@thessaloniki.gr .

Αναζητήστε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει εδώ:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ