Έλεγχοι Rapid Test και PCR σε χαμηλές τιμές για εργαζόμενους, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Λαγκαδά

Από την Εταιρεία «ΥΓΕΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΚΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας, δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλονται σε έλεγχο Rapid Test και έλεγχο PCR για τον κορωνοϊό σε χαμηλές τιμές οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαγκαδά, οι Α’ Βαθμού συγγενείς τους, οι μαθητές, οι Α’ βαθμού συγγενείς τους και οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Λαγκαδά.

Ειδικότερα, το κόστος για διενέργεια Rapid Test ανέρχεται στα 4€/εξέταση, ενώ το κόστος για διενέργεια PCR ανέρχεται στα 30€/εξέταση.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαγκαδά που θα προσέρχονται για έλεγχο θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση εργασίας, ενώ σχετική βεβαίωση πρέπει διαθέτουν και οι συγγενείς Α’ βαθμού.

Οι συγγενείς Α’ βαθμού των μαθητών μπορούν να υποβληθούν σε έλεγχο με τις παραπάνω τιμές μόνο σε περίπτωση κρούσματος και με βεβαίωση από το σχολείο.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 06.30 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ στο Covid Test Point στο 12ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Θεσσαλονίκης, απέναντι από το πολυκατάστημα Κανελλόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313074678 και 6985722149

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ