Εκπλήξεις και συνεργασίες στις δημαιρεσίες στο Δήμο Παύλου Μελά

Ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Δεληγιάννης, επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου»,  εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά, στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, για εκλογή νέου Προεδρείου Δ.Σ. και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Στην έναρξη της συνεδρίασης, η προεδρεύουσα Δημοτική Σύμβουλος Χαρά Αμανατίδου, ανακοίνωσε το Πρακτικό Σύμπραξης της παράταξης της αντιπολίτευσης «Αλλάζω την πόλη μου» με την παράταξη «Ευ Πόλις» της Δημοτικής Αρχής.

Μεταξύ άλλων το πρακτικό αναφέρει: ‘’Με δεδομένο ότι το νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που όρισε ο Κλεισθένης, απαιτεί διευρυμένες συνεργασίες ανθρώπων, παρατάξεων και πολιτικών, η σύμπραξη έρχεται ως ανάγκη έκφρασης της βούλησης των δημοτών για υγιή συνεργασία και συναίνεση με σκοπό την καλύτερη διοίκηση και την προοπτική της πόλης.’’

Πριν τη διεξαγωγή των δημαιρεσιών ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Σταύρου Βουτσά.

 

Αντιπρόεδρος του νέου Προεδρείου εξελέγη ο Κυριάκος Τσαταλμπασίδης,  επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και Γραμματέας ο Θεόφιλος Φραγκόπουλος, Γεωπόνος – Επιστήμων Τροφίμων (Α.Π.Θ.), δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

 

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ελένη Γεροκώστα, Θεόδωρος Γαλιγαλίδης, Στέφανος Βάρφης (Ευ Πόλις & Αλλάζω την πόλη μου), Γεώργιος Λίλτσης (Ανατροπή), Θεόφιλος Φραγκόπουλος (Πόλη Μπροστά – Προοδευτική συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά), Σταύρος Βουτσάς (ανεξάρτητος).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Λαλές, Σταυρούλα Ξανθοπούλου, Κυριάκος Εκμεκτσόγλου, Χαρίκλεια Δερμεντζή.

 

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Ιωσήφ Αράπογλου, Κωνσταντίνος Στούπας, Δημήτρης Λαλές (Ευ Πόλις & Αλλάζω την πόλη μου), Παντελής Αργυρόπουλος (Ανατροπή), Αναστασία Φραγκοπούλου (Πόλη Μπροστά – Προοδευτική συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά), Κωνσταντίνος Πετρίδης (ανεξάρτητος).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι  Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Γεώργιος Δεληγιάννης, Μιχάλης Χριστοδούλου, Δημήτρης Φερενίδης,  Χαρίκλεια Δερμεντζή.

 

Σύμφωνα με τον Νόμο, οι δύο Επιτροπές συμπληρώνονται από τους Προέδρους και τα μέλη που ορίζει ο Δήμαρχος.

 

Οι άλλες δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Παύλου Μελά και η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά.

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους, σύνεση, υπευθυνότητα και πολιτική ουσία για την προκοπή των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον δήμο Παύλου Μελά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ