Εκατοντάδες μαθητές παρακολουθούν τα προγράμματα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δήμου Θέρμης

Τριάντα δύο μαθητικές ομάδες με περίπου οκτακόσια παιδιά αναμένεται να επισκεφτούν κατά το τετράμηνο Φεβρουαρίου – Μαΐου 2023 το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Λιβάδι Θέρμης. Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΕ.ΠΕ.Α, στο χρονικό διάστημα από 2 Φεβρουαρίου έως 23 Μαΐου, προβλέπεται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Κέντρου 32 μαθητικές ομάδες και συνολικά 788 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Σερρών, Δράμας και Λέσβου.

Στον συμπληρωματικό πίνακα αναμένουν άλλες 14 μαθητικές ομάδες, με συνολικά 345 μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Στον κατάλογο των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης η ομάδα των εκπαιδευτικών του ΚΕ.Π.Ε.Α του Δήμου Θέρμης έχει συμπεριλάβει ποικιλία καινοτόμων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, που είναι πολύ ενδιαφέροντα και ελκυστικά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως διαπιστώνεται από τη αθρόα συμμετοχή των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας και των νησιών του Αιγαίου.

Σημαντική είναι η συμβολή της ομάδας του ΚΕ.Π.Ε.Α, της προϊσταμένης Λουκίας Λιθοξοΐδου, του Άρη Κωνσταντινίδη και του Αλέξη Οικονομίδη, καθώς και των εκπαιδευτικών  των σχολείων που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΕ.Π.Ε.Α, στη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρείται παγκοσμίως για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ