“Είναι στο χέρι μου”: Νέα καμπάνια για τον εμβολιασμό στις στάσεις λεωφορείων από τον δήμο Θέρμης

Άλλη μία πρωτοβουλία για την προώθηση των εμβολιασμών ανέλαβε ο δήμος Θέρμης.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Politis Group η οποία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων στα στέγαστρα των στάσεων της αστικής συγκοινωνίας, ο δήμος ανάρτησε αφίσες με τις οποίες παρακινεί τους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

Από τη μία πλευρά του διαφημιστικού χώρου υπάρχει αφίσα του δήμου Θέρμης με το σύνθημα “Είναι στο χέρι μου” και το μήνυμα “νοιάζομαι για την υγεία μου και τους ανθρώπους γύρω μου, εμβολιάζομαι γιατί είναι η μόνη προστασία από τον covid-19”. Στην άλλη πλευρά της διαφημιστικής ρακέτας υπάρχει η αφίσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με την οποία οι γιατροί καλούν τους πολίτες να μην περιμένουν το φθινόπωρο και να κλείσουν αμέσως το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους. Παράλληλα, οι ίδιες αφίσες έχουν αναρτηθεί σε όλα τα δημοτικά κτίρια του δήμου καθώς και σε κεντρικά σημεία των κοινοτήτων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο δήμος Θέρμης ανέλαβε σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία από την πανδημία. Συγκεκριμένα, ήταν από τους πρώτους δήμους που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Πολιτείας να συνδράμουν στον εμβολιασμό κατ’ οίκον. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος διέθεσε ειδικό όχημα καθώς και προσωπικό το οποίο, μαζί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, επισκέφθηκαν δεκάδες ηλικιωμένους και κατάκοιτους προκειμένου να τους εμβολιάσουν.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο δήμος Θέρμης είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που συγκρότησε και λειτουργεί Κέντρο Διαχείρισης COVID το οποίο συντονίζει όλες τις δράσεις του δήμου οι οποίες σχετίζονται με την πανδημία, βοηθώντας εκατοντάδες πολίτες. Επίσης, ο δήμος έκανε περισσότερα από 1.600 τεστ covid στους δημοτικούς υπαλλήλους, στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων για την προστασία τους από τον κορωνοϊό, ενώ έγιναν και 104 απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια και τις δομές (σχολεία κ.λπ.) κάθε φορά που υπήρχε κρούσμα covid-19. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχουν γίνει έως τώρα περισσότερα από 30.000 δωρεάν τεστ για τους κατοίκους του δήμου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος τονίζει πως “κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας προκειμένου να προσεγγίσουμε και να πείσουμε να εμβολιαστούν όσοι ακόμη διστάζουν ή είναι αναβλητικοί, ώστε να πάρουμε μια ώρα αρχύτερα πίσω την κανονικότητα που έχουμε χάσει. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε δράσεις που αφορούν ενημέρωση των πολιτών με κάθε τρόπο, διαδικτυακά, με αφίσες, με φυλλάδια”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ