Εηκαινιάστηκε το ανακαινισμένο πάρκο SKATE στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ στο οποίο συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι γιορτάστηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου πάρκου Skate στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος. Η πανέμορφη πίστα που κατασκεύασε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη παραδόθηκε στους φίλους του αθλήματος.

Η ύπαρξη της συγκεκριμένης υποδομής η οποία απευθύνεται σε αθλητές, επαγγελματίες και μη, όχι μόνο του Δήμου, αλλά της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης έγινε πόλος έλξης για το κοινό.  Με δυνατή μουσική και με τους λάτρεις του αθλήματος να παραδίδουν μαθήματα υψηλής τεχνικής την ώρα που οι φίλοι τους, τους επευφημούσαν και τους αντάμειβαν με  ένα θερμό χειροκρότημα.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ που εγκαινιάστηκαν ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σημείωσε: «Είμαστε από τους λίγους δήμους που διαθέτουν σύγχρονη πίστα skate. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχθήκαμε σήμερα στις υπέροχες ανακαινισμένες πίστες μας στο Πανόραμα τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους φίλους του Skate δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υποδομές μας και να τις αγαπήσουν. Ελπίζουμε να μας ξανάρθουν γιατί αυτός ο χώρος τους ανήκει και ευχόμαστε να γίνει το στέκι τους».

Από τη μεριά της η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Σοφία Σαουρίδου που είχε και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης τόνισε: «Ολοκαίνουργιες αστραφτερές πίστες -που δυστυχώς στη διάρκεια του κορονοϊού  σημειώθηκαν βανδαλισμοί- περιμένουν σήμερα τους φίλους του Skate. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευελπιστούμε να πολλαπλασιάσουμε την επισκεψιμότητα της πίστας, που θα πρέπει να την κάνουμε γνωστή, και να την προστατεύσουμε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ