Δυναμικό «παρών» των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης στην 86η ΔΕΘ

Η καρδιά της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας χτυπάει αυτές τις μέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι Επαγγελματίες – ‘Έμποροι του δήμου Θέρμης δίνουν δυναμικό «παρών» σε αυτήν τη σημαντική διοργάνωση. Οι Εμπορικοί – Επαγγελματικοί Σύλλογοι των Δημοτικών Ενοτήτων  Θέρμης, Βασιλικών και Μίκρας, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική μεταξύ τους συνεργασία, εκπροσωπούνται από κοινού στο  Περίπτερο 8, στο  Σταντ 10 του εκθεσιακού κέντρου, έχοντας και την αμέριστη υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Ενώσεων υποδέχονται καθημερινά δεκάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες  στους οποίους συστήνουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο Θέρμης καθώς και τα εξαιρετικά προϊόντα τους. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα όπως λουκάνικο και ψωμί από την περιοχή των Βασιλικών και της Περιστεράς, κρασί από την περιοχή της Μίκρας και πετυχημένες δράσεις όπως η Λευκή Νύχτα” του Εμπορικού Συλλόγου Θέρμης.

 

Στα εγκαίνια του Περιπτέρου των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης παραβρέθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Θέρμης. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος ευχήθηκε στους εκπροσώπους των Ενώσεων καλή δύναμη και τους συνεχάρη «για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, με τη στήριξη και την καθοδήγηση  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, να παρουσιάζουν ένα χώρο προώθησης και προβολής των Επιχειρήσεων αλλά κυρίως  των τοπικών προϊόντων των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του δήμου Θέρμης». 

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου των Επαγγελματιών του δήμου Θέρμης τίμησε με την παρουσία του  ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών  (Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης), ενώ παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Γαντάς, Στέλιος Γκιζάρης, Αργύρης Μωραϊτης, Στέλιος Αποστόλου, η Γενική Γραμματέας του δήμου Θέρμης Εύη Λάππα, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πασχάλης Αναγνώστου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Τιτέλης και Δημήτρης Βογιατζής και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Βασιλικών Όλγα Γιαννιού, Νέας Ραιδεστού Δημήτρης Μουρατίδης και Περιστεράς Δημήτρης Γουλιός αντίστοιχα. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο εκπροσώπησαν  ο γενικός γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης και η αντιπρόεδρος της ΕΕΕΘ, πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ, Φανή Μπλιούμη.      

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ