Δωρεάν Θεατρική Παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Oι βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια», την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη” (Μεταμορφώσεως 7).

Για παιδιά από  Δ΄ Δημοτικού και πάνω, με τη συνοδεία ενός ενήλικα.

Είσοδος ελεύθερη.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας  συμπληρώνοντας την παρακάτω  ηλεκτρονική φόρμα (για κάθε παιδί χωριστά)

Θεατρική παράσταση Ιανουαρίου 2022 – Φόρμες Google

Για την συμμετοχή στην παράσταση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δεν θα διενεργηθεί κλήρωση. Η ενημέρωση των αποτελεσμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά και μόνο για τους επιτυχόντες. Μετά την ενημέρωση οι επιτυχόντες οφείλουν να επιβεβαιώσουν (μέχρι την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 12.30μ.μ. ) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη βιβλιοθήκη (email: danihlideiosl@gmail.com ) τη συμμετοχή τους  στην παράσταση, ώστε να κρατηθεί το εισιτήριό τους. Σε διαφορετική περίπτωση το εισιτήριο θα δοθεί στον πρώτο επιλαχόντα.

 

Μέτρα προστασίας κατά του Covid – 19

Η είσοδος, σύμφωνα με τα νέα μετρά, επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανοσίας για ενήλικες. Για τα παιδιά  από 4 ετών, η είσοδος γίνεται με βεβαίωση αρνητικού  self test εντός 24 ωρών ή rapid 48 ωρών.

Απαραίτητη η μάσκα στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Μετά την μεγάλη αποδοχή που γνώρισε η «Ελένη» του Ευριπίδη, ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει την “Οδύσσεια” του Ομήρου, το δεύτερο μεγάλο ηρωικό έπος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί το κατ’ εξοχήν συμβολικό κείμενο για την ανθρώπινη περιπέτεια, την περιπλάνηση της ύπαρξης, τη σύνδεση με την έννοια “πατρίδα” και “νόστος”.
Μέσα από διάφορα ήδη θεάτρου, παντομίμα, ζωντανή μουσική και τραγούδι, αυτοσχεδιασμό και φυσικά διάδραση η τάξη μεταμορφώνεται σε σκηνή, οι θεατές σε συνταξιδιώτες και οι ηθοποιοί στο όχημα, ώστε να ξετυλιχθεί το μεγαλείο του κειμένου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ