Δωρεάν rapid tests σήμερα στον Τρίλοφο – Την επόμενη εβδομάδα σε Καρδία και Ταγαράδες

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για τον έλεγχο της covid-19 στον δήμο Θέρμης.

Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 δωρεάν τεστ θα γίνουν στην Κοινότητα Καρδίας. Θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του κτιρίου της Κοινότητας, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα κάνει rapid tests στην Κοινότητα Ταγαράδων, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου έλεγχοι ανίχνευσης covid-19 πραγματοποιούνται στην Κοινότητα Τριλόφου, ως τις 3 το μεσημέρι, στο κτίριο του ΚΑΠΗ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ