Δωρεάν rapid tests αύριο 31 Μαρτίου στους Ταγαράδες, 2 Απριλίου στην Καρδία

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 δωρεάν τεστ θα γίνουν στην Κοινότητα Ταγαράδων. Θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Επίσης, την προσεχή Παρασκευή 2 Απριλίου θα επαναληφθούν τα rapid tests στην Κοινότητα Καρδίας. Θα γίνουν στον αύλειο χώρο του κτιρίου της Κοινότητας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν και πολίτες οι οποίοι εργάζονται τις πρωινές ώρες.

Στους ελέγχους οι οποίοι έγιναν και χθες στην Καρδία, σε σύνολο 231 τεστ διαγνώστηκαν επτά θετικά (3,03%). Αφορούν σε τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ