Δωρεάν rapid test για πεζούς στο Δήμο Ωραιοκάστρου 11, 12 και 14 Οκτωβρίου

Νέους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν:
• Την Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, στη Νεοχωρούδα και συγκεκριμένα στο κτίριο πολλαπλών χρήσεων δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.
• Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, στο ισόγειο του κτιρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο).
• Την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου «Π. Μελάς», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου (Μακεδονικού Αγώνα 7) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.
 Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.
 Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.
 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.
Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://eody.gov.gr/…/presentation_nea_metra_20210912.pdf και στον σύνδεσμο https://eody.gov.gr/…/2021/09/%CE%A6%CE%95%CE%9A_4206.pdf.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ