Δωρεάν πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που φοιτούν σε σχολεία της δικαιοδοσίας του οργανώνει για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

“Μετά από μια δύσκολη περίοδο μακρόχρονης αποχής από τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, τα σχολεία μας άνοιξαν και τα παιδιά μας επέστρεψαν στην κανονικότητα και στον φυσικό τους χώρο, που είναι το σχολειό τους. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως κάθε χρόνο, έρχεται αρωγός σε γονείς και παιδιά, υλοποιώντας δωρεάν πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων της δικαιοδοσίας του σε μαθήματα όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου καθώς και ξένων γλωσσών”, αναφέρει σχετικά η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου, προσθέτοντας: “Το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας από προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες της πόλης καθώς και εκπαιδευτικούς εν ενεργεία ή σε συνταξιοδότηση αλλά και από πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά στη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος, στους οποίους απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα. Έτσι όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να στηρίξουμε τις οικογένειες της πόλης μας στη δύσκολη αυτή συγκυρία”.

Πληροφορίες για τις αιτήσεις μαθητών δίνονται στα τηλέφωνα 2313 318.663 και 2313 318.666 (ώρες: 07:00 – 15:00).

Ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων: https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/reenforcement/student/.

Πληροφορίες για τις αιτήσεις εκπαιδευτικών και γραμματειακής υποστήριξης δίνονται στα τηλέφωνα 2313 318.666 (ώρες: 07:00 – 15:00) και 2310 274.696  (ώρες 16.00 – 21.00).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ