Δωρεά μαλλιών για τις γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο από το Δήμο Λαγκαδά

Συνοδοιπόρος για τις γυναίκες που δίνουν τη δυσκολότερη μάχη της ζωής τους γίνεται ο Δήμος Λαγκαδά, εμπλουτίζοντας τις δράσεις του Οκτωβρίου, που είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού. Εκτός από τον κύκλο ενημερωτικών δράσεων σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής που θα πραγματοποιηθούν σε Λαγκαδά, Σοχό και Άσσηρο το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Λαγκαδά συμμετέχει σε μια συγκινητική δράση στήριξης των γυναικών με καρκίνο σε συνεργασία με επιχειρήσεις του Σοχού.
Την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 18.30 όπου και θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση  στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Σοχού, κομμωτές από το κομμωτήριο «Φανή» και το κουρείο «Jonnie The Barber», θα συλλέξουν 100 κοτσίδες μαλλιών οι οποίες θα δοθούν ως δωρεά στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη. Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6944151876 και 6948784278.

Πηγή: https://myportal.gr/dorea-mallion-gia-tis-gynaikes-poy-dinoyn-machi-me-ton-karkino-apo-to-dimo-lagkada/?fbclid=IwAR0MPpu8RxQ2mHOsLyxA9QTTXuPJk-gTIiIFMwfb53HAl8X4gbX59PpPuJM

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ