Δήμος Θεσσαλονίκης: Λεκάκης για πρόεδρος, Μπαρμπουνάκης, Κοσμοπούλου αντιδήμαρχοι

Ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής ενότητας απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην τοποθέτηση που έκανε σήμερα το απόγευμα στη διευρυμένη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής την οποία συγκάλεσε, για να ανακοινώσει στους συνεργάτες του τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο σχήμα διοίκησης του δήμου.

Ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης θα προταθεί ο Πέτρος Λεκάκης.

Τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας θα διαδεχθεί στα καθήκοντά του ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Στη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας θα τοποθετηθεί η Ιωάννα Κοσμοπούλου. Πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ θα αναλάβει η Ναταλία Βαρσάμη, ενώ η προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού θα περάσει στα χέρια του Στέφανου Γωγάκου.

Απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ζήτησε “πολιτική συνοχή, για να κερδίζουμε τις πολιτικές μάχες”, τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι προσηλωμένη σε έναν στόχο: να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Θεσσαλονικέων και να αναβαθμίσει την πόλη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε έναν μίνι απολογισμό όσων μέχρι σήμερα πέτυχε η δημοτική αρχή, μιλώντας παράλληλα για σειρά μεγάλων παρεμβάσεων που δρομολογούνται, από τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της Αριστοτέλους μέχρι το πρόγραμμα αναπλάσεων που προωθείται στις γειτονιές. “Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και οφείλουμε να περάσουμε από επάνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ