Δήμος Θέρμης: Θα διανείμει περίπου δέκα χιλιάδες μάσκες υψηλής προστασίας σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Περίπου δέκα χιλιάδες μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμει ο Δήμος Θέρμης σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Οι μάσκες είναι τύπου FFP2/KN95, όπως επιτάσσουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία από την παραλλαγή Όμικρον, και πληρούν όλες τις προδιαγραφές τις οποίες έχει θέσει η Πολιτεία, επισημαίνει το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου. Θα βρίσκονται στα σχολεία, θα παραδοθούν το πρωί της Δευτέρας και θα παραδοθούν στον/η διευθυντή/τρια της κάθε μιας από τις συνολικά 67 σχολικές μονάδες, προκειμένου να διανεμηθούν στους χιλιάδες μαθητές και στους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου Θέρμης.

Οι μάσκες έχουν δύο μεγέθη. Αυτές με το μικρότερο μέγεθος θα δοθούν στους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων και οι μεγαλύτερες στους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων, καθώς και στους εκπαιδευτικούς.

Εκτός από τις μάσκες, ο Δήμος Θέρμης έχει εξασφαλίσει ώστε να υπάρχουν σε κάθε σχολείο όλες οι αναγκαίες ποσότητες σε υλικά καθαρισμού, αντισηπτικά και κάθε άλλο μέσο ατομικής προστασίας. Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται εργασίες απολύμανσης σε όλα τα σχολεία του Δήμου, από ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία.

Ο Δήμος Θέρμης θα διανείμει μάσκες υψηλής προστασίας και σε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ