Δήμος Θέρμης: Συνεχίζονται τα rapid tests σήμερα στην κοινότητα του Νέου Ρυσίου

Συνεχίζονται και σήμερα στο δήμο Θέρμης τα rapid tests για τον έλεγχο της covid-19 τα οποία διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου.

Σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου πραγματοποιούνται rapid tests στην κοινότητα του Νέου Ρυσίου, στο κτίριο του πολιτιστικού κέντρου. Οι ώρες διενέργειας των τεστ θα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό. Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

 

Στους ελέγχους για covid-19 οι οποίοι έγιναν την Τετάρτη 12 Μαΐου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στην κοινότητα Τριλόφου, σε σύνολο 157 rapid test βρέθηκαν 3 θετικά (1.91%) τα οποία αφορούν σε 3 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.

Επίσης, σε drive through tests τα οποία έγιναν τη Δευτέρα 10 Μαΐου, στην περιοχή του Άλσους του Αγίου Τρύφωνα, στον κόμβο της Θέρμης προς Πανόραμα, σε σύνολο 300 ελέγχων βρέθηκαν 9 θετικά (3%) τα οποία αφορούν σε 4 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 49 έτη

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ