Δήμος Θέρμης: «Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία ενόψει της νέας επιδείνωσης του καιρού»

Σε εφαρμογή έχει τεθεί το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, στο δήμο Θέρμης καθώς και των συνοδών τους φαινομένων ενόψει της νέας κακοκαιρίας που προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πεμπτης 14-10-2021σε όλη την περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων η Πολιτική Προστασία του δήμου Θέρμης ενημερώνει του πολίτες ότι αναμένεται να σημειωθούν έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή μας, από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 και οι οποίες αναμένονται να διαρκέσουν ως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου.

Κύρια χαρακτηριστικά της αλλαγής του σκηνικού είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από αύριο ολόκληρη τη Κεντρική Μακεδονία.

 

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ήδη η αρμόδια Αντιδημαρχία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από πιθανή εκδήλωση έντονων πλημμυρικών φαινομένων ή τυχόν άλλων προβλημάτων στο δήμο μας.

Παράλληλα έχουν ενημερωθεί όλοι οι πρόεδροι των Κοινοτήτων ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και από τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Ακολουθούν χρήσιμες οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για όλους τους πολίτες:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ