Δήμος Θέρμης: Rapid test σε απογευματινές ώρες αυτήν την εβδομάδα

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα, οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Έπειτα από παρέμβαση του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου προς τον πρόεδρο του ο Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο ΕΟΔΥ ανταποκρίθηκε στο αίτημα για διενέργεια τεστ και σε απογευματινές ώρες προκειμένου να εξυπηρετούνται μαθητές αλλά και εκπαιδευτικοί.

Έτσι, την προσεχή εβδομάδα rapid test θα γίνουν:

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 στο ΚΑΠΗ Θέρμης, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν. Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας.

Σε rapid test μπορούν να υποβάλλονται γονείς και μαθητές, σε περίπτωση που έχουν ενημερωθεί για κάποιο κρούσμα στο σχολείο. Οι μαθητές συνοδεύονται πάντοτε από τον κηδεμόνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ