Δήμος Θέρμης: Fake news σχετικά με τα ανακυκλώσιμα που δήθεν πάνε στον ΧΥΤΑ

Διευκρινίσεις έδωσε η αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Θέρμης σχετικά με ορισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά που αφορούν στη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών και συγκεκριμένα σε καταγγελίες περί αποκομιδής αυτών των υλικών από κοινά απορριμματοφόρα και τη μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης.

“Τις τελευταίες ημέρες λόγω βλάβης σε δύο απορριμματοφόρα τα οποία κάνουν την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους, ο δήμος, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, προχώρησε στην επιστράτευση ενός κοινού απορριμματοφόρου, αφού βεβαίως, προηγουμένως το απολύμανε, ώστε να είναι κατάλληλο για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων. Τα υλικά αυτά δεν οδηγούνται στον ΧΥΤΑ όπως εσφαλμένα διαδίδεται. Οδηγούνται κανονικά στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών της Νέας Ραιδεστού.

Συνεπώς καμία “κοροϊδία” δεν υπάρχει, όπως κακόβουλα ισχυρίζονται ορισμένοι, οι οποίοι διετέλεσαν μάλιστα και δημοτικοί σύμβουλοι. Η αντιδημαρχία Καθαριότητας κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα ποσοστά ανακύκλωσης και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τη δικαιώνουν καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο δήμος Θέρμης επιτυγχάνει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανακύκλωσης πανελλαδικά”, σημειώνει η αρμόδια αντιδημαρχία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ