Δήμος Θέρμης: Έκκληση προς τους πολίτες να μην πετούν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Θέρμης απευθύνει έκκληση, για άλλη μια φορά, προς τους δημότες να μην εγκαταλείπουν ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους, σε πεζοδρόμια και οπουδήποτε αλλού, ογκώδη αντικείμενα. Αντ’ αυτού μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο στο τηλέφωνο 2310467110 ώστε να συνεννοούνται με την υπηρεσία η οποία είναι αρμόδια για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών κ.ο.κ.

Αφορμή γι’ αυτή τη νέα υπενθύμιση αποτέλεσαν η απαράδεκτη εικόνα την οποία παρουσίαζε από χθες Κυριακή 16 Μαΐου 2021, ο χώρος μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού του Νέου Ρυσίου καθώς άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, πέταξαν στο συγκεκριμένο σημείο ογκώδη αντικείμενα (στρώματα και παλιά έπιπλα κ.ά.).


Η Διεύθυνση Καθαριότητας σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι “οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια αυτοί, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους σε αυτόν τον δύσκολο τομέα”. Παράλληλα ζητά από τους δημότες, να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά είτε το πρωί είτε αργά το βράδυ για να τα παραλαμβάνει το απορριμματοφόρο και να μην μένουν πολλές ώρες στους κάδους”.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ