Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Συνάντηση εργασίας Ι. Καϊτεζίδη με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Κόπτση

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τον Περιφερειακό Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξη Κόπτση.

Στο επίκεντρο της ουσιαστικής συζήτησης τα 3 νέα σχολεία με πρόγραμμα ΣΔΙΤ σε Πυλαία και Πανόραμα, η επαναπροκήρυξη του σχολείου της Εξοχής με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και το νέο δημοτικό σχολείο του Φιλύρου που προτάθηκε στο πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» και έχει πλήρη μελετητική ωριμότητα, ακόμη και οικοδομική άδεια.

Ακόμη συζητήθηκαν διεξοδικά η λειτουργικότητα και ετοιμότητα των σχολικών μονάδων για το νέο σχολικό έτος προκειμένου να καλυφθούν κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία και έγκαιρη παράδοση των βιβλίων, ενώ ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Αλέξη Κόπτση για τις εκτεταμένες εργολαβίες συντηρήσεων που «τρέχουν» σε όλα τα σχολεία του δήμου. Σημαντική ακόμη και η συμφωνία τους να υλοποιηθούν σε σχολεία του δήμου πιλοτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας για τη ρομποτική και τα «ψηφιακά σχολεία» που προάγουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των μαθητών.

«Τρέχουν» οι συντηρήσεις σε όλα τα σχολεία!

Αμέσως μετά τις ευρείες συσκέψεις της 8ης Μαρτίου με όλα τα σχολεία Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους τους παρουσία του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη τα εργοτάξια στήθηκαν και οι εργολάβοι εγκαταστάθηκαν σε όλες τις σχολικές μονάδες. Οι εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τα σχολεία θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον Σεπτέμβριο τους μαθητές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ