Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Συναινετική η εκλογή του νέου προεδρείου του ΔΣ και της Δημοτικής Επιτροπής

Νέα σύνθεση στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στη νεοσύστατη Δημοτική Επιτροπή προέκυψε κατά τις καθιερωμένες δημαιρεσίες στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, οι οποίες διεξήχθησαν χτες το απόγευμα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας.
Συγκεκριμένα στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και κατόπιν πρότασης του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα ο Μιχάλης Γεράνης. Αντίστοιχα ομόφωνα εκλέχθηκαν στη θέση της αντιπροέδρου ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης η Γεωργία Βουλγαρίδου και στη θέση της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου η Ιφιγένεια Κωφού κατόπιν πρότασης της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Επίσης στη Δημοτική Επιτροπή, με πρόεδρο τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, αναδείχτηκαν οι εξής:

  • ως τακτικά μέλη από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Χρυσούλα Θεοδώρου, Γιώργος Ταρασίδης, Σταύρος Τρύφων, Κυριάκος Χαμουζάς και Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι Τζαμάλ-Οδυσσέας Μαάϊτα, Νίκος Νυφούδης και Πάρης Τσογκαρλίδης.
  • Ως αναπληρωματικά μέλη ομοίως από την πλειοψηφία οι Βίκυ Κανέλλου, Βίβιαν Λιόλιου και Δέσποινα Λυπηρίδου και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι Βάιος Αγγελινούδης, Κυριάκος Αλεπλιώτης και Γιάννης Νασιάδης.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ