Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Aντιπολεμική σάτιρα στο Πανόραμα «για καλό σκοπό» από την θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας

Aντιπολεμική σάτιρα στο Πανόραμα «για καλό σκοπό» από τη θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου υπέρ του Ελληνικού Παιδικού χωριού στο Φίλυρο
Την αντιπολεμική σάτιρα «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Τσακίρη παρουσιάζει για καλό σκοπό η θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης «Entremosotros», σε συνεργασία με τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού.
Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Δημαρχείου Πανοράματος με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές και για καλό σκοπό: οι θεατές αντί εισιτηρίου μπορούν να ενισχύσουν  με τρόφιμα μακράς διαρκείας το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Στην παράσταση που έχει σκηνοθετήσει η Αναστασία Τσακίρη με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλμπέρτο Σεβή,  τα σκηνικά ετοίμασαν οι Αλμπέρτο Σεβή και Karen Apinian, ενώ η ενδυματολόγος είναι η Ρικέτα Ταρφών. Στην παράσταση παίζουν οι εξής: Σολ Γκερσών, Αλμπέρτο Σεβή, Αλίκη Άντζελ, Γωγώ Ασβεστά, Αλπμέρτο Πέρεζ, Σαλίνα Μαιρ, Γιώργος Κεμεκενίδης, Δαυίδ Ναχμίας, Χρήστος Βυρώζης, Στελίνα Ζακάρ, Μίνα Αμανατίδου, Σάμι Πέρεζ.
Η ιστορία της παράστασης διαδραματίζεται στην κατοχική Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που εκατοντάδες Εβραίοι Θεσσαλονικείς βασανίζονται στο Άουσβιτς, ενώ στην πόλη κυριαρχεί η πείνα και ο τρόμος. Σε μια τέτοια χρονική συγκυρία που η μεγάλη αυτοκρατορία της Γερμανίας καταρρέει ένα καινούριο μωρό έρχεται στον κόσμο. Και η περιπέτεια ξεκινά. «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» είναι ένα έργο όπου επτά δραματικά πρόσωπα κάνουν μία κωμωδία. Ή, αν θέλετε, επτά γελοία ανθρωπάκια απαντάνε στην Ιστορία, προστατεύοντας ένα μωρό.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος στον χώρο της παράστασης θα επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πρόσφατης νόσησης. Η κράτηση θέσης είναι υποχρεωτική όπως και η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο. Η κράτηση μπορεί να γίνει στο τηλέφωνα 2313301062 και 2313301013 και δεν μπορεί να αφορά παραπάνω από 4 άτομα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ