Δήμος Παύλου Μελά: Τοποθέτηση προτομής του Δημάρχου Χρήστου Τσακίρη

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην τελετή μνήμης για την τοποθέτηση της προτομής του Χρήστου Τσακίρη στο Κέντρο Πολιτισμού που φέρει το όνομά του, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στον πρωτοπόρο ακούραστο αυτοδιοικητικό, μέλος του ΚΚΕ που ως Δήμαρχος την περίοδο 1979 -1990 υπηρέτησε με συνέπεια τον λαό και προετοίμασε τη Σταυρούπολη του μέλλοντος.

Η εκδήλωση τιμής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ημέρα του θανάτου του εμβληματικού Δημάρχου, στις 20.00, στην είσοδο του Κέντρου Πολιτισμού, στην οδό Λαγκαδά 221 στη Σταυρούπολη και θα παραστούν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά, η οικογένεια και οι φίλοι του αείμνηστου Χρήστου Τσακίρη.

Η προτομή είναι δημιουργία και προσφορά του συμπολίτη μας, επιστήθιου φίλου και συνεργάτη του Χρήστου Τσακίρη, Κυριάκου Παρασκευαΐδη.

Ομιλητής θα είναι ο ερευνητής – συγγραφέας, δημότης και κάτοικος Παύλου Μελά, Σπύρος Λαζαρίδης.

Από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και την Κομματική Οργάνωση Βάσης Σταυρούπολης θα απευθύνει χαιρετισμό η δημοτική Σύμβουλος Παύλου Μελά Νικολέτα Θεογνώστου.

Η εκδήλωση που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά θα είναι μικρής διάρκειας και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τους αρμόδιους φορείς.

https://pavlosmelas.gr/xristos_tsakiris_12nov2021/

Πληροφορίες

2313 302825, 2313 302972

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ